MAANRAKENNUS LAHTI JA LÄHISEUDUT

Maanrakennuspalvelut ja pohjatyöt

Maanrakennus ja pohjatyöt onnistuvat Lahden alueella Sorhei-Kuljetuksen osaavien ammattilaisten avulla. Toteutamme kaikki maanrakennustyöt, kuten talon perustukset, sähkövaraukset sekä putki- ja viemäröintijärjestelmien asennukset aina kustannustehokkaasti ja ammattitaitoisesti. Monipuolisen kalustomme ansiosta pystymme myös kaivamaan tontille tarvittavat perustukset, toteuttamaan maansiirrot sekä muut kaivuu- ja kuljetustyöt toiveidesi mukaisella aikataululla.

Pyydä tarjous maanrakennuspalveluista

Maanrakennustyöt ammattitaitoiselta maanrakennusliikkeeltä

Kaikki rakennushankkeet vaativat taakseen maanrakennustöitä. Kaivuutöiden ja maansiirron lisäksi tontille toteutetaan yleensä talon perustukset, sähkö- ja vesivaraukset sekä tarvittavat sadevesi-, putkisto- ja viemärijärjestelmät. Kaikki nämä maanrakennustyöt voidaan toteuttaa räätälöidysti, juuri sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaan — lähes 30-vuoden tuomalla kokemuksella ja varmuudella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää maanrakennuksesta

Kun sinua kiinnostaa maanrakennustöiden hinta tai haluat vain kysyä lisätietoa, ota meihin yhteyttä. Käymme ennen projektin aloittamista kanssasi tarkkaan lävitse, mitä oman rakennushankkeesi osalta tarvitset. Näin ollen saat aina tarpeitasi vastaavaa palvelua, maanrakennuksen rautaiselta ammattilaiselta!

Pyydä tarjous maanrakennuspalveluista

TUTUSTU MYÖS MUIHIN PALVELUIHIMME

  • Maansiirto
  • Kaivuutyöt
  • Talon pohjatyöt ja perustukset
  • Kivi- ja maa-aineskuljetukset